Reklama
 
Blog | Marca Nováková

Bojíte se moc dopředu

Zbožní lidé na Slovensku se se strachem posunují smerem k právním knihám,prosíce, aby do nich bylo dáno že muži, co milují muže, nemohou spolu vychovat dítě. U žen by to mělo být také tak.

Nejprve o těch mužích, tam to mám blíž. Pokud jde o jejich děti, pravděpodobně je už vychovali. Pokud ne, jsou ve věku, kdy nechtějí doma kojence, batole ani puberťáka. Pokud našli svého člověka, přejí si klid, cestovat, uživit se, cokoli dalšího.Pokud vztah funguje, přejí si, aby to vydrželo. Pokud někoho hledají partnera. Je to těžší, než hledat ženu. Není co idealizovat. Je to komunita statečných, sociabilních, neurotických, sebestředných, hledajících, nezralých. Jako všechny jiné společnosti.

Pokud jde o ženy, které chtějí žít se ženou, pravděpodobně už děti mají. Nejspíš Vám to neřeknou, na to se moc bojíte. Přestože to mysl nechce připustit, dávno to tak je. Bojíte se, že tyto děti okoukají homosexuální chování? Jestli těmto citům nedoroste v citech a erotice, proč by nápodoba měla být tak mocná? Nechci po Vás víru. Jestli někoho takového ve svém okolí znáte, zeptejte se, jak to u nich doma dopadlo.

Reklama

Vůle vychovávat děti a taky naděje obstát v tom, nezávisí na tom, koho miloval, s kým žije a vychovává děti. Jde o to, jestli je chce mít, uživí je, pomůže jim a netrápí je….rodiče si tam dosadí, jak a proč tenkrát děti chtěli, jak to šlo dál a jak je to dneska.

A tak je to stejné a u všech lidí.

Zbožní se bojí. Přestože mezi nimi žije, někdy přežívá, dost homosexuálů a leseb. Tiše akceptovaných. Tichá dohoda o doživotním nesexuálním chování. Lze to? A nebude jim to jednou líto?

Zbožní lidé se obávají homosexuálů. Lidí neoznačovaných diagnozou, akceptovaných českým právem. Někdo z nich Vám to potřeboval říct. Někdo to má za soukromou věc. 

Sympatizuji i s divadelníkem, který si přál být ženou, šel tou proměnou a dneska se těší v šatech a s oringlemi. Sjednotila své prožívání sama sebe s vnějším signálem těla. Bojíte se? Je to diagnoza, člověk projde náročnou proměnou a pořád je akceptován českým právem. Je to těžké ale nezbytné pro něj, těžké pro jeho-její-jejich děti. Pokud tím vším projdou, dostanou velikou zkušenost a jsou zbaveni strachu, neboť se jim to už stalo.

Kamarádka učila takového studenta.Proměna u něj začala na prahu puberty. Je na cestě. Nebylo to lehké v té třídě pro nikoho. Ve vypjatých chvílích ho paní učitelka motivovala :“tak se chovej jako dáma.“ Nevíme, jak to je. Nechodíme v jeho botách.

Pak lidé, kteří si hledají partnera srozuměného s tím, že chtějí v erotice zažívat trýzeň nebo trýznit. Mají dohody,jak si neublížit. poznají se. Taky vám to neřeknou.

Nebojte se, když se Vás nic z výše popsaného osobně netýká. Jich ano,tak to řeší.